Ny skuespiller til Eclipse

Det er annonsert en ny skuespiller til Eclipse. Problemet er bare at hun nekter å si hvilken rolle hun spiller. Jodelle Ferland, som ble castet tidligere denne måneden i den tredje "Twilight"-filmen "Eclipse", snakket nylig med E! Online om den nye ukjente rollen hennes. 

Faktisk, så har den canadiske søtnosen fått taushetsplikt! "I'm allowed to tell people that I play a vampire who has just been turned," fortalte hun. "In other words, I'm a newborn vampire. I'm not allowed to say the name of the character." 

 

081709jodelle
Jodelle Ferland

 

Det er blitt spekulert om tenåringen skulle spille den nyfødte vampyren Bree, den nyfødte vampyren som ble transformert for Victorias hevn hær, men som gav seg selv opp til Carlisle for å senere bli torturert og drept av Alec og Jane. Først og fremst, etter det hun har sagt har det blitt avslørt at siden hun ike kan si karakterens navn betyr det at karakteren faktisk har et navn og er ikke en av de mange ikke-navngitte vampyrene i Victorias voldelige bande. For det andre sier Jodelle at hun er nyrlig blitt en vampyr. Den eneste nyfødte vampyren som både har navn og er jente er Bree. Så... Mysterie løst? 

Selv om Jodelle var taus med detaljer om karakteren hennes, snakket hun ut om en av sagaenes andre blosugere. 14-åringen sa at hun var "really, really excited to meet Robert Pattinson." (Hvilken jente ville ikke det?) Og flelsen deler hun med alle vennene sine. "Every single person I've told has asked if they could come to set," lo hun. "I've said, 'I'll have to think about that.' "

Én kommentar

Tonje Isabell

18.aug.2009 kl.11:07

Jeg tenkte også på Bree med en gang xD kan ikke tenke meg noen andre

Skriv en ny kommentar

hits