Boo Boo Stewart som Seth Clearwater

Seth Clearwater har endelig fått et ansikt! Varulven som blir en nokså viktig rolle i Eclipse og Breaking Dawn skal bli spilt av denne talentfulle 15-åringen!

booboostewart2

Boo Boo Stewart ble født 21. januar 1994 til foreldrene Nils Stewart og Renee Stewart. Hans fulle navn er Nils Allen Stewart Jr. Han har tre søstre som heter Maegan, Fivel og Sage. Han er Japanske, Kinesisk, Koreansk, Blackfoot Indianer (det var slik han fikk rollen som Seth), Skottsk og Russisk. For en blanding! Han har blitt kåret til en av Amerikas mest talentfulle barn og har vært med i mange TV programmer og en del skrekkfilmer. Boo Boo er en talentfull skuespiller, danser, sanger, gitarist og kampsport uttøver. Han har til og med vært med i Martial Arts Junior Hall of Fame og i 2002 og 2003 var han Martial Arts World Champion. Så han og Taylor kommer til å ha masse å snakke om!
Gå ti YouTube siden hans! Der legger han ut sine egne videoer. Det er blant annet en hvor han snakker om å gå på audition til Seth Clearwater rollen :) http://www.youtube.com/profile?user=ren4165

Sjekk dette klippet som er en musikk video han spilte inn i fjor!Hva syns dere om skuespiller valget?

- M

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits