Intervju med Julia Jones som er Leah Clearwater

Den 28 år gamle Julia Jones fra Boston har nettopp fått rollen som Leah Clearwater i den kommende filmen "Twilight Saga: Eclipse" som kommer 30. juni 2010 (nøyaktig 222 dager etter premieren på New Moon). Her er det første intervjuet fra SEGN.com om nyhetene. Click på play for å høre DEL 1 av intervjuet. (DEL 2 blir publisert senere i August). Et uforventet 342 spørsmål ble mottatt i mindre enn 48 timer fra fans fra SEGN.com og gjennom Twitter.Her er noen høydepunkter fra intervjuet!

Om Vanessa Hudgens ryktene om at hun var på audition på Leah-rollen: 
"Nei. Det er ikke sant."

Audition prosessen: "Det var ikke så vanskelig. David (ressigøren av Eclipse) brukte bare litt tid på å jobbe med karakteren med meg."

Når hun fant ut at hun hadde fått rollen: "Kanskje omkring den siste dagen i juli."

Om å lese bøkene: "I ble veldig besatt og ble ferdig med alle fire av dem. Den siste en og en halv uken, så har jeg lest de første 3. Jeg ble akkurat ferdig med Eclipse i dag. Jeg syns bøkene er utrolige. Stephenie Meyer har klart å skildre et så menneskelig nivå, spesielt med Bellas karakter. Hennes innerste tanker er de samme som man selv har hatt i en million lignende situasjoner, men de er så dype, at man som oftest ikke innrømmer dem til en selv engang."

Begynner å filme: I midten av September.

I resten av intervjuet, diskuterer Julia om at hun ikke har møtt de andre skuespillerne enda, og mer om yndlingsdelene fra boken, hvordan hun forbereder seg og mer. I DEL 2, går hun dypere inn på rollen hennes, om Breaking Dawn, filming i Vancouver, og hvordan hun forbereder seg på hele Twilight galskapen. Pluss, hun svarer på spørsmål fra fansen! Følg med.


Hva syns dere om Julia Jones som Leah Clearwater? Legg igjen en kommentar!

- M

http://segn.com/interviews-links/69-juliajones1.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits