Eclipse sett oppdateringer!

Unnskyld for at jeg ikke har oppdatert på hele 2 dager! :P
Men, for å gjøre det opp for dere har jeg masse spennende nyheter om hva som skjedde på settet for filmingen av Eclipse på fredag! :D
På fredag foregikk filmingen av "graduation" scenen! Dette er det første vi får se av Kristens parykk og det er slik den vil se ut gjennom hele filmen fordi hun forandret det så mye for rollen som Joan Jett i The Runaways.

postimagekristenstewartspl122220001
Kristen med "nytt" hår

gallerymainkristenstewartspl122220005


38660388851733626f66
Graduation elevene i fulle drakter!

Og enda litt spennende nyheter er at en ivrig fan fra Tyskland vant en konkurranse som gjorde at hun fikk lov til å spille en rolle i Eclipse!!! Heldiggris! Jenta heter Sabrina Frank og skal spille rollen som Vera. Vera er i for det meste i kontakt med Royce King II og Rosalie fra hennes "flashback" scener. 

sabrinafrankeclipsevera
Sabrina Frank ankommer Vancouver

Før de dro spilte de inn en scene i parken som skal finne sted i Rochester i 1933 hvor Royce er nedlatende mot Vera mens en uvitende Rosalie står ved siden av henne. Senere, er Rosalie (mens hun fortsatt er menneske) alene med Vera som har en baby. For alle som har lest bøkene like mange ganger som meg vet dere akkurat hvilken rolle den heldige Sabrina Frank skal spille ;)

Håret til Kristen har allerede fått masse dårlig kritikk og hat mot seg. Hva syns dere?

- M

2 kommentarer

<3 Aihpos

30.aug.2009 kl.11:54

ja'aa xD

Pernille Kristiansen

30.aug.2009 kl.11:54

Søt blogg du har ( a )
Jeg har spørsmålsrunde nå, ta en titt ?

Skriv en ny kommentar

- M

- M

16, Bærum

Hei alle norske Twilight fans! Denne bloggen har jeg laget for alle dere dedikerte norske Twilight fans, som meg. Når vi bor i et så lite land som er så blangt borte fra alt som skjer der i filmverdenen kan det være vanskelig å holde seg oppdatert på alt som skjer. Derfor har jeg bestemt meg for å lage denne siden hvor dere får vite ALT! Jeg holder dere oppdatert på skuespillerene, hvordan det går med filmene, bøkene, Stephenie Meyer osv. Denne bloggen fungerer også som en måte vi norske Twilight fans kan komme sammen å dele på vår entusiasme for bøkene og filmene.

Kategorier

Arkiv

hits