Profil: David Slade Ressigøren av Eclipse

David Slade er en nokså snodig mann etter hva jeg har hørt. Men jeg vet også at han lager helt utrolige filmer (blant annet en vampyrfilm, sammentreff?). 
Jeg er en av de sjeldne kvinnelige fansene av skrekkfilmer. Jeg får ikke nok av dem, og David har ressigert en av mine favoritter som heter "30 Days of Night" (som veldig passende handler om vampyrer).
Historien er veldig bra satt opp: En liten by i Alaska har en periode om vinteren hvor de lever i en måned uten sol og lys. Derfor, 30 days of night. Da solen går ned for siste gang begynner skremmende ting å skje; all kommunikasjon blir borte, dyr blir drept og til slutt... mennesker. I mørket er vampyrer frie til å bevege seg rundt som de vil.

Her er et lit klipp: ADVARSEL! Ikke anbefalt for alle som er følsomme for sterke scener som involverer, blod, kanibalisme, vold eller skvettinnslag!


30 Days of Night (2007)

Den andre filmen hans "Hard Candy" er en helt utrolig artistisk film som jeg så for ikke lenge siden. Ellen Page fra Juno har hovedrollen noe som gir den et lite boost. 
Historien er veldig komplisert og har mange uventede vendinger, men jeg skal prøve så godt jeg kan:
Etter tre uker med internett chatting møter den 14-år gamle Hayley sin internett flørt, 32-år gamle Jeff på en cafe. Hayley, ung og uskyldig, flørter hensiktsmessig med den eldre, pedofile mannen som sjarmerer henne i senk. Etter en stund ender de opp i leiligheten hans. De tar seg en drink og så blir alt mørkt... Det blir til et sykt lite spill hvor manipulasjon virker som å være "the name of the game", men den pedofile mannen virker ikke å være i den tradisjonelle maktposisjonen...

Her er traileren:


Og forreste, dette skrev Davis på sin Twitter i går og han la med et helt nytt bilde av Taylor fra Eclipse!!!

davidstwitter
265154051cc3520cef4e6585133311528a3714a74a99f5a8


Spennende! Hva syns dere om den nye ressigøren?

- MIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

- M

- M

16, Bærum

Hei alle norske Twilight fans! Denne bloggen har jeg laget for alle dere dedikerte norske Twilight fans, som meg. Når vi bor i et så lite land som er så blangt borte fra alt som skjer der i filmverdenen kan det være vanskelig å holde seg oppdatert på alt som skjer. Derfor har jeg bestemt meg for å lage denne siden hvor dere får vite ALT! Jeg holder dere oppdatert på skuespillerene, hvordan det går med filmene, bøkene, Stephenie Meyer osv. Denne bloggen fungerer også som en måte vi norske Twilight fans kan komme sammen å dele på vår entusiasme for bøkene og filmene.

Kategorier

Arkiv

hits