Eclipse: Jackson blir skadet!

Det blir rapportert at Jackson Rathbone som fikk en alvorlig skade på hånden på settet av Eclipse under en kamp trening 22. september hvor han måtte bli kjørt på sykehus, har det helt fint og er tilbake på jobb.

 ?He?s fine and is back at work,? a spokesperson for Summit said. 

- http://news-briefs.ew.com/2009/09/23/twilight-jackson-rathbone-eclipse/

Ashley Greene melder dette på Twitteren sin!
Just got off set.... Jackson seems like he's ok thank God.... can't believe he came to work today! He's a trooper :)


I andre nyheter så vil jeg bare legge til at jeg skal reise bort i høsferien til et sted uten internett! :O Så i de neste dagene... *pust* skal jeg vare... *pust* UTEN INTERNETT! Jeg vet, uutoldelig! Forferdelig! Men, dere må klare dere i ca 9 dager uten oppdateringer :P Hold ut! 

- M

Én kommentar

Blå

26.sep.2009 kl.00:45

Gleder meg til du kommer tilbake da ! : - )

Skriv en ny kommentar

- M

- M

16, Bærum

Hei alle norske Twilight fans! Denne bloggen har jeg laget for alle dere dedikerte norske Twilight fans, som meg. Når vi bor i et så lite land som er så blangt borte fra alt som skjer der i filmverdenen kan det være vanskelig å holde seg oppdatert på alt som skjer. Derfor har jeg bestemt meg for å lage denne siden hvor dere får vite ALT! Jeg holder dere oppdatert på skuespillerene, hvordan det går med filmene, bøkene, Stephenie Meyer osv. Denne bloggen fungerer også som en måte vi norske Twilight fans kan komme sammen å dele på vår entusiasme for bøkene og filmene.

Kategorier

Arkiv

hits