Første blikk på ECLIPSE!

Det første offisielle bildet fra ECLIPSE filmen har nettopp blitt utgitt av PEOPLE Magazine i et eksklusivt blikk på den kommende filmen. Bildet vil bli vist i det neste nummeret av bladet, sammen med mange fler spesielle bilder fra NEW MOON.

ctwp080end2
Første blikk på Eclipse! Kommentarer: Hvilken scene fra boken tror dere dette er?

Bladet sente med en presse annonse. Siden det er ingen som VIRKELIG gidder å lese hele greia har jeg kuttet ut mesteparten og limt det inn under:
Denne uken har, PEOPLE publisert et spesielt aviskiosk-solgt nummer med alt om Twilight oppfølgeren New Moon. PEOPLE har lagt sammen denne spesielle utgaven full av eksklusive på-settet bilder, intervjuer med skuespillerne og en forsmak på alle de spennende - og dampende (direkte oversatt fra steamy :P) - scener i det neste kapitlet av Twilight-sagaen. 

newmoon240
Coveret på magasinet

Denne spesielle samler-utgaven ser også på kjemien mellom Kristen og Robert i både deres proffesjonelle og personlige liv. Regissør/match maker Catherine Hardwicke sier at Pattinson og Stewart hadde gnister mellom dem fra første gang hun ropte "Action!" Alle la merke til denne inime kontakten med en gang - spesielt Pattinson selv. "Når jeg leste Twiligth også kommer disse usannsynlige beskrivelsene av Edward som en gudliknende figur, trodde jeg det ikke var noen mulighet for at jeg kunne spille ham," husker han. "Men når jeg kom i samme rom som Kristen, var det en bestemt kjemi. Hun er i utgangspunktet grunnen til at jeg bestemte meg for å gjøre denne filmen."


PEOPLEs New Moon spesial nummer kommer i butikene i USA fra fredag 16. oktober - mandag 30. november. Jeg kan anbefale alle som befinner seg i Oslo-området å ta en titt i en narvesen ved nasjonalteateret bussholdeplass. Der har de mange internasjonale blader og hvis de importerer magasinet til Norge er det der du vil finne det :)

Kommentarer!

- M

5 kommentarer

Kaisa.

16.okt.2009 kl.10:35

Jeg tror det er i lysningen når han sier "I love you. I want you. Right now." *smelter*

Brynhild

16.okt.2009 kl.17:22

Jeg vet ikek hva scene det er, men Kaisa har vell rett. Jeg har aldri sett et så fint bilde av de to egentlig, det var så naturlig etter sann det er i boka. Elsker det bilde!

FourEyes

18.okt.2009 kl.00:51

På slutten, når Edward ombestemmer seg, og vil oppfylle Bellas ønske med en gang.

Hva tror du? ---> svar på bloggen , www.foureyes.blogg.no

så jeg får det med meg : - D

M

18.okt.2009 kl.14:04

Er det noen som ser at hun faktisk har på seg parykk :O :P

- M

FourEyes

18.okt.2009 kl.22:17

Sv; Men det var jo der det skjedde ! : - D Det var til lysningen de dro. På slutten

Skriv en ny kommentar

- M

- M

16, Bærum

Hei alle norske Twilight fans! Denne bloggen har jeg laget for alle dere dedikerte norske Twilight fans, som meg. Når vi bor i et så lite land som er så blangt borte fra alt som skjer der i filmverdenen kan det være vanskelig å holde seg oppdatert på alt som skjer. Derfor har jeg bestemt meg for å lage denne siden hvor dere får vite ALT! Jeg holder dere oppdatert på skuespillerene, hvordan det går med filmene, bøkene, Stephenie Meyer osv. Denne bloggen fungerer også som en måte vi norske Twilight fans kan komme sammen å dele på vår entusiasme for bøkene og filmene.

Kategorier

Arkiv

hits