Taylor Lautner i ny film som Max Steel!

zz6a484894

Actionfiguren Max Steel skal nå få sin egen film med selveste Taylor Lautner som skal spille ham. Paramount så på Taylor som første valg når de vurderte å filmatisere actionhelten eid av Mattel. Tenåringen har signert for å ha hovedrollen i prosjektet, som omhandler en 19 år gammel sportsfanatiker som blir rekrutert av et hemmelig selskap etter en ulykke som ender med at kroppen hans blir injisert med nanoboter, som gjør han til et super-menneske.

Paramount håper å få til enda en leketøy-basert storselger som Hasbros Transformers på storskjermen. Mattel-actionfiguren, introdusert i USA i 1999, ga liv til en animert serie som gikk fra 2000-2002. Leken er spesielt populær i Sør-Amerika, hvor Max Steel er regionens best-selgende actionfigur.

Dette er ganske stort for kjære Taylor som enda ikke har spilt i så mange filmer, faktisk bare fire, som inkluderer "Twilight" - filmene og den kommende "Valentine's Day".


Hva syns dere om at Taylor skal spille i denne typen film? Vil dere se den selv om den ikke er så jente-orientert som vi er vandt å se når han spiller i Twilight?

- M

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

- M

- M

16, Bærum

Hei alle norske Twilight fans! Denne bloggen har jeg laget for alle dere dedikerte norske Twilight fans, som meg. Når vi bor i et så lite land som er så blangt borte fra alt som skjer der i filmverdenen kan det være vanskelig å holde seg oppdatert på alt som skjer. Derfor har jeg bestemt meg for å lage denne siden hvor dere får vite ALT! Jeg holder dere oppdatert på skuespillerene, hvordan det går med filmene, bøkene, Stephenie Meyer osv. Denne bloggen fungerer også som en måte vi norske Twilight fans kan komme sammen å dele på vår entusiasme for bøkene og filmene. Kontakt: twilightsaganorge@gmail.com


Eclipse Movie and New Moon

Kategorier

Arkiv

hits