Andre filmer med Twilight castet i 2010!

Hvis dere ikke har fått nok av Twilight-stjernene er det viktig å merke seg denne listen i året som følger. Her fåt du oversikten over alle filmene du må følge med på for å støtte castet av Twilight. Legg igjen kommentarer! Hvilken har du tenkt til å se? Hvilken har du rett og slett ingen interesse i?10. Film: "Welcome To The Riley's"
Hovedrolle: Kristen Stewart
Når: Januar 2010 på Sundance
Hvorfor: Kristen spiller Mallory, en 16-år-gammel prostituert. Den er en veldig annerledes film enn noe vi har sett av henne så langt. En mye mer dyster rolle. Karakteren hennes blir tatt med av en familie som mistet deres egen datter. 

9. Film: Skateland
Hovedrolle: Ashley Greene
Når: Januar 2010 på Sundance
Hvorfor: Selv om vi bare har fått sett et par stillbilder, ser den veldig lovende ut. Den finner sted på 80-tallet på en skate bane i Texas. Ashley Greene har hovedrollen. Og dømt etter bildene ser det ut til å bli en søt romantisk drama. 

8. Film: Apparition
Hovedrolle: Ashley Greene
Når: TBA 2010
Hvorfor: Denne filmen er en skrekk/thriller og hvem liker vel ikke en god skrekk film? Filmen fokuseres om et par som er gjemsøkt av en overnaturlig skapning som ble sluppet løs under et college eksperiment. 

7. Film: Barney's Version
Hovedrolle: Rachelle Lefevre
Når: TBA 2010
Hvorfor: Den er basert på romanen av Mordecai Richler og dette er filmen hvor hun skrev under på slik at hun mistet rollen som Victoria i The Twilight Saga: Eclipse. 

6. Film: A Nightmare On Elm Street
Hovedrolle: Kellan Lutz
Når: April 2010
Hvorfor: Jeg tror tittelen snakker for seg selv. En klassiker som når har en av våre favoritt vampyrer. 

5. Film: The Yellow Handkerchief
Hovedrolle: Kristen Stewart
Når: Februar 2010
Hvorfor: Kristen lagde denne filmen før Twilight. Den handler om 3 fremmede som går på en road trip og til slutt oppdager Kristen karakter kjærlighet. Alle Twilight fans liker vel en bra kjærlighets historie, eller hva? 

4. Film: The Last Airbender
Hovedrolle: Jackson Rathbone
Når: Juli 2010
Hvorfor: Denne filmen er basert på den populære tegneserien og ble regisser av M. Night Shymalan. Det blir sikkert en spennende, action-fylt opplevelse! 

3. Film: Valentine's Day
Hovedrolle: Taylor Lautner
Når: Februar 2010
Hvorfor: Denne filmen er en romantisk komedie som følger forskjellige par og deres liv på Valentine's Day. Den har en stjerne fylt cast. Og den ser veldig morsom ut, bare sjekk traileren. Taylor har ikke en hovedrolle i denne, men filmen er grunnen bak alle Taylor Lautner/Taylor Swift ryktene. 

2. Film: The Runaways
Hovedrolle: Kristen Stewart and Dakota Fanning
Når: Mars 2010
Hvorfor: Kristen spiller en kvinnelig rocker Joan Jett og viser hennes mars til berømmelse. Hvis du er en Joan Jett fan som meg, er dett filmen for deg! 

1. Film: Remember Me
Hovedrolle: Robert Pattinson
Når: Mars 2010
Hvorfor: Dette er en romantisk drama og hvis du vil se Rob tråkke ut av rollen som Edward Cullen, men fremdeles spille en karakter i forelskelse er dette en du absolutt må se! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

- M

- M

16, Bærum

Hei alle norske Twilight fans! Denne bloggen har jeg laget for alle dere dedikerte norske Twilight fans, som meg. Når vi bor i et så lite land som er så blangt borte fra alt som skjer der i filmverdenen kan det være vanskelig å holde seg oppdatert på alt som skjer. Derfor har jeg bestemt meg for å lage denne siden hvor dere får vite ALT! Jeg holder dere oppdatert på skuespillerene, hvordan det går med filmene, bøkene, Stephenie Meyer osv. Denne bloggen fungerer også som en måte vi norske Twilight fans kan komme sammen å dele på vår entusiasme for bøkene og filmene. Kontakt: twilightsaganorge@gmail.com


Eclipse Movie and New Moon

Kategorier

Arkiv

hits