Taylor i ny film, "Cancun"

Taylor skal ha hovedrollen i den actionfylte thrilleren "Cancun". I denne filmen vil han få sjangsen til å vise mer av sine syke ninja-skills. Taylor skal spille en college-student som må, i løpet av ferien i Cancun, redde vennene sine fra en narkotika-bande. Variety Magazine sier at filmen minner om en tenåringsversjon Taken som møter Die Hard. Det er også Summit Entertainment som skal stå for produksjonen av denne filmen. Med Twilight-saga filmene, Max Steele og nå Cancun virker det som om Summit har skjønt at Taylor er en gullgruve som de har tenkt til å utnytte. Men til forskjell fra de tidligere filmene vil Taylor ha litt påvirkning på denne filmen. Selskapet som Taylor startet med faren sin som heter Tailer Made Entertainment skal være en av produsentene for filmen... Interresant. 

Filmen bir utgitt i juni i 2010, og da vet vi at fremtiden holder mye av Taylor for oss! Hva syns dere om Taylors nye prosjekter? Gleder dere dere til å se han i nye roller eller tror dere at Jacob rollen blir en forbannelse som han aldri kommer ut av?

- M

3 kommentarer

helenenestea

27.des.2009 kl.15:42

kjempe fin blogg :)

gjerne kommenter tilbake (:

Susanne F. F.

29.des.2009 kl.20:00

Gleder meg.

Jeg har notert ned alle filmene som kommer i 2010 eller senere enn det, som spilles av skuespillerene i Twilight filmene. Bare fordi jeg skal se alle filmene. Og jeg fant ut at det var veldig mange filmer!

Notert alle fra bloggen din! :)

Live <3

29.des.2009 kl.23:38

Gleder meg : -D <3 drit bra blogg! dette liker jeg! Twilight fans forever! hahah<3

Skriv en ny kommentar

- M

- M

16, Bærum

Hei alle norske Twilight fans! Denne bloggen har jeg laget for alle dere dedikerte norske Twilight fans, som meg. Når vi bor i et så lite land som er så blangt borte fra alt som skjer der i filmverdenen kan det være vanskelig å holde seg oppdatert på alt som skjer. Derfor har jeg bestemt meg for å lage denne siden hvor dere får vite ALT! Jeg holder dere oppdatert på skuespillerene, hvordan det går med filmene, bøkene, Stephenie Meyer osv. Denne bloggen fungerer også som en måte vi norske Twilight fans kan komme sammen å dele på vår entusiasme for bøkene og filmene. Kontakt: twilightsaganorge@gmail.com


Eclipse Movie and New Moon

Kategorier

Arkiv

hits