Taylor x2: SLUTT?

NOOOOOOOOOOOOO! Yndlingsparret mitt har slått opp! Jeg er kjempe lei meg akkurat nå... Jaja, ingen av oss kan være helt sikker på at de var sammen, men når vi ser tilbake på bevisene, så er det ganske klart:

1) De møttes på settet av "Valentine's Day" og forholdet deres startet slik:

Det kunne i grunnen bare gå en vei...

2) Taylor kom på konserten til Taylor og de klemte ikke-de omfavnet hverandre!3) De var på frossen yoghurt date!

4) Shopping date!5) Hockey date!

Paret så en LA Kings Hockey kamp og etterpå dro de ut på middag!

6) Taylor Swift sender Taylor Lautner et kyss på SNL!

Helt genialt!

7) Taylor Lautner står opp for Taylor Swift på SNL!Ok, så der har dere bevisene! Det er vanskelig å benekte at de i det minste var på dealern...
Etter tre måneder med "dating", så har de slått opp if ølge UsMagazine.com. 
En kilde fortalte at "Det utviklet seg ikke, og kom ikke til å gjøre det, så de bestemte at de var bedre som venner," og Taylor Swift skal ha sagt "There was no chemistry." Særlig!

Forholdet ebbet endelig ut når Taylor Lautner fløy til Nashville for å være med på feiringen av Swifts 20 årsdags fest på 13. desember. 

"Han likte henne mer enn hun likte ham," forteller kilden. "Han dro overalt han kunne for å være med henne, men hun reiste sjeldent for ås se ham."

Heldigvis for Taylor Lautner, tror jeg ikke at forholdet vil inspirere noen sinte sanger som de som ble skrevet om ex-en Joe Jonas -- som dumpet Swift i løpet av en 27-sekunders telefon samtale i 2008.

"De planlegger å forbli venner," sier kilden.

Det er jo faktisk slik at paret har en ny film som kommer ut om ikke mange måneder som de blir nødt til å komme sammen og promotere. Da nytter det ikke å være uvenner. Det høres ikke ut som bruddet var dramatisk, men at de ble enige om at det ikke fungerte som noe annet enn venner. Jeg, for min del håper alt dette er rykter... :( Men, begge stjernene er jo så vakre at det skal ikke bli noe problem for noen av dem å finne seg nye kjærlighetskandidater :)

Er det noen som er like lei seg som meg? :(

- M


2 kommentarer

Vemund Eldegard

31.des.2009 kl.13:09

hei, drit digg blogg ass. Ta en kjapp tur innom min da om du gidder; www.vemundeldegard.blogg.no, da hadde jeg blitt superglad. Kommenterer du, fortsetter jeg å kommentere. ( :

Susanne F. F.

02.jan.2010 kl.00:03

No way! Kjipt da.

Men det kan jo skje masse hvis de skal spille i en film sammen. Da tilbringer de jo mye tid med hverandre. Kanskje det forandrer seg.

Håper på Taylor + Taylor <3

Skriv en ny kommentar

- M

- M

16, Bærum

Hei alle norske Twilight fans! Denne bloggen har jeg laget for alle dere dedikerte norske Twilight fans, som meg. Når vi bor i et så lite land som er så blangt borte fra alt som skjer der i filmverdenen kan det være vanskelig å holde seg oppdatert på alt som skjer. Derfor har jeg bestemt meg for å lage denne siden hvor dere får vite ALT! Jeg holder dere oppdatert på skuespillerene, hvordan det går med filmene, bøkene, Stephenie Meyer osv. Denne bloggen fungerer også som en måte vi norske Twilight fans kan komme sammen å dele på vår entusiasme for bøkene og filmene. Kontakt: twilightsaganorge@gmail.com


Eclipse Movie and New Moon

Kategorier

Arkiv

hits