Eclipse bilder!

Ok, så det er lekket ut 17 nye bilder som ikke er offisielle og jeg kan få ganske mange problemer for å poste dem (har allerede postet noen, men måtte ta dem ned igjen). Bildene viser for det meste Bella og Edward som kliner i forskjellige scener. Det er en del ass-grabbing og boob-grabbing :O Også prøver Bella å rive opp skjorten til Edward :P Et bilde som skiller seg ut er av Victoria som holde Edwards hode fast, mens Riley holder hendene bak hodet på han. Gjetter på at dette er den siste kampen oppe på fjellet i slutten av boka. 

Mine favorittbilder er de fra The Meadow. Dere trodde vel ikke at jeg skulle friste dere slik ute å gi dere noe vel? :P

Bare følg linken så kan dere se alle 17 bildene!!!

http://www.cullensnews.com/photos2/thumbnails.php?album=3

- M

3 kommentarer

Petra

18.feb.2010 kl.15:13

Hvilken link ? :P

Ingvild

18.feb.2010 kl.15:25

Ja, hvilken link? Men jeg tror btw jeg har sett de fleste av de offisielle bildene. Hehe - er man blodfan, så er man blodfan og har sjekket ut de nyeste bildene sekundet etter at de har blitt postet på nettet. Haha :)

Mennnnnn; Ha en fin dag videre!

M

18.feb.2010 kl.21:33

Haha, sorry! :P

Skriv en ny kommentar

- M

- M

16, Bærum

Hei alle norske Twilight fans! Denne bloggen har jeg laget for alle dere dedikerte norske Twilight fans, som meg. Når vi bor i et så lite land som er så blangt borte fra alt som skjer der i filmverdenen kan det være vanskelig å holde seg oppdatert på alt som skjer. Derfor har jeg bestemt meg for å lage denne siden hvor dere får vite ALT! Jeg holder dere oppdatert på skuespillerene, hvordan det går med filmene, bøkene, Stephenie Meyer osv. Denne bloggen fungerer også som en måte vi norske Twilight fans kan komme sammen å dele på vår entusiasme for bøkene og filmene. Kontakt: twilightsaganorge@gmail.com


Eclipse Movie and New Moon

Kategorier

Arkiv

hits