Favoritt scene fra Eclipse

Jeg har nettopp funnet ut av min favoritt scene fra Eclipse og den jeg gleder meg mest til å se på storskjermen! Det er så sykt den telt-scenen på toppen av fjellet når Bella blir kald og Jacob må varme henne også kan Edward høre tankene hans! Kjempe gøy! 

Chris Weitz, regissøren av New Moon, har lest manuset til Eclipse og uttaler seg om at han også gleder seg til denne scenen. Han sier dette:

?I?m looking forward to the sleeping bag scene, I gotta say,? Sier Weitz til PEOPLE Magazine. ?That?s going to be very steamy.?

 
Hihi, steamy! Det kommer til å bli fett å se det spilles ut! Det blir opprør om de kutter ut den scenen fra filmen, og den BØR bli bra!... :P

Hva gleder dere dere mest til å se i filmen?

- M

 

Én kommentar

Eline

13.mar.2010 kl.23:28

Jeg gleder meg til å se når bella brekker hånden :L

Skriv en ny kommentar

- M

- M

16, Bærum

Hei alle norske Twilight fans! Denne bloggen har jeg laget for alle dere dedikerte norske Twilight fans, som meg. Når vi bor i et så lite land som er så blangt borte fra alt som skjer der i filmverdenen kan det være vanskelig å holde seg oppdatert på alt som skjer. Derfor har jeg bestemt meg for å lage denne siden hvor dere får vite ALT! Jeg holder dere oppdatert på skuespillerene, hvordan det går med filmene, bøkene, Stephenie Meyer osv. Denne bloggen fungerer også som en måte vi norske Twilight fans kan komme sammen å dele på vår entusiasme for bøkene og filmene. Kontakt: twilightsaganorge@gmail.com


Eclipse Movie and New Moon

Kategorier

Arkiv

hits