Twilight kunst!

Digger dette bilde! Ser ut som Edward og Bella kunne passet inn i en slående tegnefilm liknende "Cloudy with a Chance og Meatballs"! Har noen sett den? Morsom! Kunstneren bruker artistnavnet "Gummy Fish", her er en link til siden hans:

http://gummy-fish.deviantart.com/

Noen av dere som vet hva deviant art er for noe? Det ser ut som en nettside hvor folk kan legge ut tegningene sine. Mest japanske tegninger og annet kult! :)


Dette er et selvportrett av han, jeg anbefaler der å gå til siden hans! Han er veldig flink!

Det kan være noen av dere som kjenner igjen hvilke t-skjorter Gummy Fish etterlikner i tegningen av Bella og Edward?Disse var ganske populære for et par år siden, men på de originale stod det ting som "Boys are stupid, throw rocks at them" Haha, jeg hadde en sånn:Forresten er disse t-skjortene av merket Davis and Goliath T-shirts. De lager mange søte t-skjorter! Sjekk dem ut her:

http://www.davidandgoliathtees.com/index.php

ANBEFALES PÅ DET STERKESTE!

- M

Én kommentar

Birthe B. Mejdal <3

23.mar.2010 kl.19:25

Haha, artig :-))

Skriv en ny kommentar

- M

- M

16, Bærum

Hei alle norske Twilight fans! Denne bloggen har jeg laget for alle dere dedikerte norske Twilight fans, som meg. Når vi bor i et så lite land som er så blangt borte fra alt som skjer der i filmverdenen kan det være vanskelig å holde seg oppdatert på alt som skjer. Derfor har jeg bestemt meg for å lage denne siden hvor dere får vite ALT! Jeg holder dere oppdatert på skuespillerene, hvordan det går med filmene, bøkene, Stephenie Meyer osv. Denne bloggen fungerer også som en måte vi norske Twilight fans kan komme sammen å dele på vår entusiasme for bøkene og filmene. Kontakt: twilightsaganorge@gmail.com


Eclipse Movie and New Moon

Kategorier

Arkiv

hits