Ny Stephenie Meyer bok!


Gå til Stephenie Meyers hjemmeside for å få vite mer:

www.stepheniemeyer.com

Du kan forhåndsbestille boken på Amazon.com ved å trykke her.

Boken er å få kjøpt 5. juni 2010. Tittelen er "The Short Second Life of Bree Tanner: An Eclipse Novella"

Denne boken skal fortelle historien fra Brees synspunkt, en karakter som først ble introdusert i Eclipse. Boken er på 192 sider og blir utgıtt 5. juni 2010. En dollar, ca. 6 kroner, for hver bok blir donert til den Amerikanske Røde Kors, som støtter offere for naturkatastrofer, f.eks. de i Haiti og Chile.

"Jeg er like overrasket som alle andre over denne novellen," sa Stephenie Meyer. "Når jeg begynte arbeidet med den i 2005, var det bare en øvelse for å hjelpe meg med å undersøke en annen side ved Eclipse, som var under redigering på det tidspunktet. Jeg tenkte at det kunne ende opp som en novelle som jeg kunne legge ut på hjemmesiden min. Så, når jeg begynte arbeidet med The Twilight Saga: The Official Guide, trodde jeg at Guiden kunne passe fint for min Bree fortelling. Men det viste seg at historien ble lengre enn jeg hadde forventet, inntil den var for lang til å passe inn i Guiden."


Stephenie inkluderte dette bildet på hjemmesiden hennes. Det er av Jodelle som spiller Bree i Eclipse filmen. Hun fikk lese novellen på forhånd slik at hun fikk ordentlig innblikk i rollen sin, men slike ting er veldig hemmelighetsfulle og det er ikke lov å fortelle eller vise noen innholdet i en upublisert bok. Derfor sendte Jodelle dett bildet av seg selv med askene til den brendte novellen til Stephenie for å vise at hun hadde holdt det hemmelig.

Som en spesiell takk til fansen, gir Stephenie oss eksklusiv tilgang til novellen på en dedikert webside:
les den her når den kommer ut 7. juni til 5. juli 2010 : www.breetanner.com
MEN DEN ER PÅ ENGELSK!
"Jeg hadde alltid tenkt på The Short Second Life of Bree Tanner som noe for fansen," sa Meyer. "De har vært så støttende av alt som er Twilight."

The Short Second Life of Bree Tanner er den spennende historien om Bree Tanner, en nyfødt vampyr som ble introdusert i Eclipse, og den mørke siden av verden hun bor i. Novellen forteller om den nyfødte vampyr hærens reise, mens de forbereder seg på å angripe Bella Swan og Cullen familien.

Karakteren til Bree kommer tydelig fram i Eclipse, og i den kommende filmen fra Summit Entertainment. Regissøren David Slade fikk lese novellen mens han holdt på med Eclipse og han sier at det har inspirert noen av valgene for sted de filmet. "Jeg tror fans kommer til å elske de fasinerende detaljene som involverer elsk, frykt og handlinger til en blivende vampyr."

På et personlig plan må jeg si at det er fantastisk deilig at Stephenie gir ut en ny bok uten at vi forventer det. De gir meg håp om at hun hele tiden kan komme ut med en ny skatt til oss! Jeg gleder meg enormt til å lese denne og elsker at jeg samtidig kan bidra litt ved å kjøpe boka!

Sarah sendte meg dett tipset på mail, som alle må huske er helt mulig og veldig verdsatt! Mail adressen min er i margen til høyre :) 

Takk for tipset Sarah!

- M

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

- M

- M

16, Bærum

Hei alle norske Twilight fans! Denne bloggen har jeg laget for alle dere dedikerte norske Twilight fans, som meg. Når vi bor i et så lite land som er så blangt borte fra alt som skjer der i filmverdenen kan det være vanskelig å holde seg oppdatert på alt som skjer. Derfor har jeg bestemt meg for å lage denne siden hvor dere får vite ALT! Jeg holder dere oppdatert på skuespillerene, hvordan det går med filmene, bøkene, Stephenie Meyer osv. Denne bloggen fungerer også som en måte vi norske Twilight fans kan komme sammen å dele på vår entusiasme for bøkene og filmene. Kontakt: twilightsaganorge@gmail.com


Eclipse Movie and New Moon

Kategorier

Arkiv

hits