Falske Robert rykter!

MTVs Larry Carroll - eller Twilight Larry, som han er kjent som i Twilight-miljøet - skrev nettopp en artikkel på MTV.com . Den handler om alle de falske ryktene som blir spredt om Robert Pattinson. Det er ikke akkurat et sjokk at Robert er et favorittema i media, men det er helt utrolig noen av de tingene som har blitt skrevet det siste året. Larrys artikkel summerer det hele opp i ti av de villeste falke ryktene:

"Når noen er utrolig kjekk, er det nok å publisere bildet av dem på bladet ditt/web-siden/tabloiden så får du et enormt pulikum til å følge med. Hvis denne personen er en av de største filmstjernene i verden, kan en vill historie om dem fange utallige øyne. Og hvis personen er begge deler, vel, så er det bare bedre.

De siste 22 månedene, har Robert Pattinson skutt til værs fra å gå ubemerket til å være overalt. Han har også måttet takle enormte mange latterlige rykter. Nå, i heten av rapporter om at RPattz skal spille Kurt Cobain i en spillefilm, tar vi et blikk tilbake på de 10 dummeste (og latterlig falke) ryktene om Robert Pattinson:

Robs Nirvana?
The Sun er en Britisk tabloid som virker å spesialisere seg på at Megan Fox ska spille Catwoman. Deres siste "scoop", var noe skikkelig tullball - Rob hadde kontakt med Courtney Love og har fått rollen som Nirvana frontmann Kurt Cobain i en biografisk film. Ryktet satte seg litt, spesielt på grunn av RPattzs vel-dokumenterte kjærlighet til musikken, men til slutt ble The Suns historie benektet av Love, og det etterlatte tabloiden til å gi en unnskyldning"Andre punkter han tar opp er ryktet om at Robert var gravid, at han er forlovet, at han er homofil, at han er døv ++

- M

Én kommentar

mai sigrid --,

15.apr.2010 kl.17:32

Hahah, det at han var gravid var genialt ! xD

Skriv en ny kommentar

- M

- M

17, Bærum

Hei alle norske Twilight fans! Denne bloggen har jeg laget for alle dere dedikerte norske Twilight fans, som meg. Når vi bor i et så lite land som er så blangt borte fra alt som skjer der i filmverdenen kan det være vanskelig å holde seg oppdatert på alt som skjer. Derfor har jeg bestemt meg for å lage denne siden hvor dere får vite ALT! Jeg holder dere oppdatert på skuespillerene, hvordan det går med filmene, bøkene, Stephenie Meyer osv. Denne bloggen fungerer også som en måte vi norske Twilight fans kan komme sammen å dele på vår entusiasme for bøkene og filmene. Kontakt: twilightsaganorge@gmail.com


Eclipse Movie and New Moon

Kategorier

Arkiv

hits