Taylors nye dame!

Neida! Bare på lerrettet!

Lily Collins, datter av Phil Collins skal spille med Taylor i deres nye film "Abduction". Collins gjorde hennes første debut som Sandra Bullocks' datter i The Blind Side.Ifølge ryktene skal 21-årige Lily spille kjæresten til Taylor Lautner i denne filmen. Hun ble nettopp ferdig med å spille inn filmen "Priest" med stjernen fra True Blood Stephen Moyer.

"Abduction" er en triller som handler om en ung mann (Taylor) som finner et baby-bilde på en nettside for forsvunnede folk. Det som følger er en vill historie om konspirasjon, spionasje og en ung mann som må løpe for livet!

- M

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

- M

- M

17, Bærum

Hei alle norske Twilight fans! Denne bloggen har jeg laget for alle dere dedikerte norske Twilight fans, som meg. Når vi bor i et så lite land som er så blangt borte fra alt som skjer der i filmverdenen kan det være vanskelig å holde seg oppdatert på alt som skjer. Derfor har jeg bestemt meg for å lage denne siden hvor dere får vite ALT! Jeg holder dere oppdatert på skuespillerene, hvordan det går med filmene, bøkene, Stephenie Meyer osv. Denne bloggen fungerer også som en måte vi norske Twilight fans kan komme sammen å dele på vår entusiasme for bøkene og filmene. Kontakt: twilightsaganorge@gmail.com


Eclipse Movie and New Moon

Kategorier

Arkiv

hits