Førpremiere på Eclipse

Som dere kanskje husker så var det førpremierer før forrige New Moon film og da var jeg der! Det var kjempe vanskelig å få billetter og denne gangen blir det ENDA vanskeligere! Ja, dere hører riktig, det lir førpremiere på Eclipse!

Førpremieren finner sted på Akershus festning i Oslo 29. juni klokken 23.30. Nedturen er at det bare legges ut 1750 billetter... De legges ut 30. april på Klingenberg kino. En annen nedtur er at disse billettene koster 250 kr og hver person får bare kjøpe 10 billetter.
Til gjengjeld har de lovet plakater og sikkert litt annet gøy ;) Hvis det er flere billetter etter at de Klngenberg legges de ut på oslokino.no og i billettluka 3. mai.

- M

3 kommentarer

Susanne

24.apr.2010 kl.22:33

Er det noe sånt i Bergen også? :-D

Og jeg lurer på om du kan skrive litt om bøkene som Stephenie Meyer har skrevet(diverse) og holder på å skrive. :-D

- M

25.apr.2010 kl.17:12

Susanne:

Førpremieren er til dags dato bare en mulighet i Oslo (på Akershus festning). Hvis de bestemmer seg for å gjøre det i Bergen er det mest sannsynlig at de legger ut informasjonen her:

http://www.filmweb.no/bergenkino/

Hvis du søker mer informasjon om Stephenies bøker er du kommet til riktig sted! Her er lenker til noen innlegg om bøkene hun har skrevet og så er det bare å følge med på kommende innlegg :)

Stephenies grafiske roman:

http://twilightsaganorge.blogg.no/1268812507_twilight_grafisk_roma.html

Stephenies tilleggsbok til Eclipse:

http://twilightsaganorge.blogg.no/1270044478_ny_stephenie_meyer_bo.html

- M

Susanne

28.apr.2010 kl.15:37

Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

- M

- M

17, Bærum

Hei alle norske Twilight fans! Denne bloggen har jeg laget for alle dere dedikerte norske Twilight fans, som meg. Når vi bor i et så lite land som er så blangt borte fra alt som skjer der i filmverdenen kan det være vanskelig å holde seg oppdatert på alt som skjer. Derfor har jeg bestemt meg for å lage denne siden hvor dere får vite ALT! Jeg holder dere oppdatert på skuespillerene, hvordan det går med filmene, bøkene, Stephenie Meyer osv. Denne bloggen fungerer også som en måte vi norske Twilight fans kan komme sammen å dele på vår entusiasme for bøkene og filmene. Kontakt: twilightsaganorge@gmail.com


Eclipse Movie and New Moon

Kategorier

Arkiv

hits