De fem mest viktige øyeblikkene i Eclipse traileren

Nå håper jeg at alle har sett den nye Eclipse traileren for hvis ikke kommer dette innlegget til å være helt meningsløst, så se den først!

I motsetning til den første traileren som var mest for å skape stemning for å se Eclipse, men denne gangen får vi se noen etterlengtede "Eclipse"-øyeblikk. Spesielt med tanke på klippene vi fikk se av The New Borns og den siste  kampen. De fleste kommer til å finne sine favoritt-øyeblikk i traileren, men det er spesielt fem som er viktige:

Riley blir en vampyr
Scenen hvor Riley (Xavier Samuel) blir angrepet av Victoria (Bryce Dallas Howard) og forvandlet til en vampyr flyr forbi skjermen fort mens Edward (Robert Pattinson) forklarer til Bella (Kristen Stewart) om hæren av de nyfødte vampyrene som vokser i Seattle. Men disse få sekundene er interessante fordi de viser at regissøren David Slades versjon av vampyrenes forvandling er mer tradisjonell, farlig og mindre komisk enn de var på den måten Catherine Hardwicke presenterte det i "Twilight". Det er også fint å se at Slade kommer til å vise alt som skjer i Seattle som bare ble referert til i boken.

Nyfødte Vampyrer avsløres
Den mest direkte trusselen mot Bella og Edward i "Eclipse" er Victoria og hennes hær. Selv om den hevngjerrige vampyren ble presentert som en trussel i den første traileren, så er dette den første gangen vampyrhæren blir vist på skjermen.Scenene av dem som løper rundt og ødelegger og dreper i Seattle er en fin kontrast til den mindre effektive trusselen av James, Laurent og Victoria som har vært de siste to filmene. Scenen hvor de komme opp av vannet er spesielt skummel!
The Werewolf Vs. Vampire Battle
På grunn av all oppstyret skuespillerne har skapt rundt den siste kamp scenen i Eclipse, så er det ikke overraskende at den ble inkludert i traileren. Det som er overraskende er hvor mye av den som ble inkludert, noe som betyr at det antagelig blir en lang og voldelig kamp. Jeg er også glad for at David Slade kommer til å vise oss hva som skjer for Bella er jo ikke til stede under kampen så vi får ikke se noe direkte, men det får vi i filmen!


Bellas forlovelsesring
I et blunk-så-går-du-glipp-av-det øyeblikk, år man se Bellas forlovelsesring i den forrige traileren. Heldigvis får man litt bedre tid i denne traileren til å ta en nøyere titt på den enorme ringen som Edward gir til Bella, de tillater til og med å ta med et utrolig raskt blikk på Jacob som slår et bord i sinne, før vi blir røsket tilbake til å se Victoria som prøver å rømme fra Edward.
Før og etter Telt Scenen
Det ville vært for mye for Slade til å inkludere blikk fra den faktiske menneske/vampyr/varulv overnattingen i de nye "Eclipse" traileren, men han var snill nok til å inkludere et par blikk på ting som skjedde rundt den kjente telt scenen. Først ser vi Jacob  som står toppløs i de snødekte fjellene, når han har en følelsesladet samtale med Bella på 1:12 (før teltscenen). Og så blir Edward og Bella konfrontert av Victoria på 1:16 (etter teltscenen). Heldigvis blir fansen distrahert av alle de andre godbitene i denne traileren at de ikke vil oppfatte, før et ar hundre ganger med å se traileren - eller nå som jeg har pekt på det - at den ikke var inkludertHva likte du best ved Eclipse traileren? Legg igjen kommentar!

2 kommentarer

twilight fan<3

28.apr.2010 kl.09:04

den beste senen i den 5 traileren synts jeg er da edvard railey og victoria kjemper. det er et veldig sterkt minne i fra boka. og bakrunnen er akkuratt den samme som i fantasien min!! hilsen twilight fan!

Ville Vilde ØR - Say whaat!?

28.apr.2010 kl.13:54

Vet ikke hva jeg syns er best.. Er fascinert av hele traileren og klarer ikke plukke ut det beste! GLEDER MEG TIL Å SE HELE ECLIPSE :D:D

Skriv en ny kommentar

- M

- M

17, Bærum

Hei alle norske Twilight fans! Denne bloggen har jeg laget for alle dere dedikerte norske Twilight fans, som meg. Når vi bor i et så lite land som er så blangt borte fra alt som skjer der i filmverdenen kan det være vanskelig å holde seg oppdatert på alt som skjer. Derfor har jeg bestemt meg for å lage denne siden hvor dere får vite ALT! Jeg holder dere oppdatert på skuespillerene, hvordan det går med filmene, bøkene, Stephenie Meyer osv. Denne bloggen fungerer også som en måte vi norske Twilight fans kan komme sammen å dele på vår entusiasme for bøkene og filmene. Kontakt: twilightsaganorge@gmail.com


Eclipse Movie and New Moon

Kategorier

Arkiv

hits