Kristen må kjempe om rollen som Lisbeth Salander!

Lenge har Kristen Stewart vært en av favorittene til å spille rollen som Lisbeth Salander i den amerikaniserte versjonen av filmen basert på boken "The Girl With The Dragon Tattoo" eller som vi i Norge best kjenner den som "Jenta som lekte med ilden" av Stieg Larsson". Hadde ikke det vært kult?

Men, nå ser det ut til at nykommeren Carrie Mulligan er den nye favoritten til rollen. Ifølge UK's Times Online er Carrie en stor fan av bøkene og at hun til og med har overvunnet familien til Stieg Larsson!
Spør dere meg er Kristen Stewart perfekt til denne rollen! Lisbeth er en røff, tøff, rebell og i boken er hun til og medbeskrevet litt som kristen. Hun har definitivt attituden! Carrie virker mer søt og glad. Det er blitt spekulert om at den av jentene som får denne rollen kan ha sjensen til en Oscar! Hvem vil dere heller se spille den gærne, biseksuelle (det klarer jo Kristen fint, kremt, The Runaways) computer hackeren Lisbeth Salander; Kristen eller Carrie? Legg igjen en kommentar!

Jeg sjekket nå og det ser ut som om filmen allerede står under Carries navn på IMDB... Er alt håp ute for Kristen?

Én kommentar

mai sigrid --,

30.apr.2010 kl.17:28

Jeg tror Kristen hadde passet kjempe bra til den rollen :D

Skriv en ny kommentar

- M

- M

17, Bærum

Hei alle norske Twilight fans! Denne bloggen har jeg laget for alle dere dedikerte norske Twilight fans, som meg. Når vi bor i et så lite land som er så blangt borte fra alt som skjer der i filmverdenen kan det være vanskelig å holde seg oppdatert på alt som skjer. Derfor har jeg bestemt meg for å lage denne siden hvor dere får vite ALT! Jeg holder dere oppdatert på skuespillerene, hvordan det går med filmene, bøkene, Stephenie Meyer osv. Denne bloggen fungerer også som en måte vi norske Twilight fans kan komme sammen å dele på vår entusiasme for bøkene og filmene. Kontakt: twilightsaganorge@gmail.com


Eclipse Movie and New Moon

Kategorier

Arkiv

hits